Parembugan:F-14 Tomcat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

artikel iki kudu dipindhah dadi F-14 Tomcat, artikel asline kuwi en:Grumman F-14 Tomcat lan id:F-14 Tomcat.  eMpu  «Caturan»  27 Maret 2013 10.33 (UTC)

Matur nuwun Pak Empu, punika sampun dipunpindhah. Salam. Tres pirembagan 27 Maret 2013 10.47 (UTC)