Parembugan:Detergen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tandha dhiakritik[besut sumber]

Mas @Akprayogi:, aja lali tandha dhiakritik wonten huruf e, ya Mas. Artikel iki sing bener irah-irahané detergen (e-né pepet kabèh), dètergèn (e pepeté mung sing tengah), apa dètèrgèn (e-né taling kabèh)? Lan manut cara wacané jroning basa Jawa, sing bener nganggo g utawa nganggo j? Iki kudu digatèkaké ya Mas manut éjaan baku basa Jawa. Matur suwun. Cahyo Ramadhani pirembagan 16 November 2015 11.20 (UTC)

Déterjèn[besut sumber]

Wis ana artikel déterjèn sing luwih lawas. Meursault2004ngobrol 30 November 2015 18.03 (UTC)

Kategori[besut sumber]

Badhé dipunsukani kategori utawi dipun-gabung kémawon? Meursault2004ngobrol 10 Desember 2015 00.48 (UTC)

Dipungabung mawon, Pak. Cahyo Ramadhani pirembagan 10 Desember 2015 00.56 (UTC)

Mas @Akprayogi:, artikel Detergen Sampéyan kula gabung kalih artikel Déterjèn ingkang sampun dangu wonten. Cahyo Ramadhani pirembagan 10 Desember 2015 00.56 (UTC)

O, nggih... maturnuwun korèksinipun, Pak Meursault2004 kaliyan Mas Cahyo Ramadhani. Akprayogi pirembagan 11 Desember 2015 06.46 (UTC)

Bab Mrebawani[besut sumber]

Mas Ari Prayogi, supados saged mundhak lèvel ateges sampeyan kedah damel artikel setunggal malih.Vincent Gitiyarko pirembagan 11 Desember 2015 11.13 (UTC)