Parembugan:Cao ireng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

artikelipun jeneng tanduran, nanging gambaripun gambar jajanan. Saénipun gantos gambar.?  eMpu  «Caturan» 

Matur nuwun sanget Pak Empun,kodosipun interwiki enggih dereng wonten.Cobi menawi wonten wedal kula jangkepi.Matur nuwun.Salam Taklim Puryono| Pirembagan! 18 Oktober 2012 04.19 (UTC)[wangsuli]