Parembugan:Cabé lempuyang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cabe iku nèk ora salah kan basa Indonésia? Meursault2004ngobrol 21:32, 7 April 2011 (UTC)

Cabe iku nèk ora salah kan basa Indonésia? Meursault2004ngobrol 21:32, 7 April 2011 (UTC)

Cabe ing basa Indonesia kuwi jarwane lombok, dene cabe ing basa Jawa iku karepe sajinis wit lan woh sing dianggo adon-adon jamu ((Piper Retrofractum) kaya kacetha ing gambar. Maturnuwun. Pras rembugan 22:16, 7 April 2011 (UTC)