Parembugan:Blabag kapur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun sewu, judhul artikel tak pindhah menyang "blabag" (basa Jawa). Matur nuwun. Pras rembugan 00:49, 29 Juni 2011 (UTC)

Blabag iku istilah umum kanggo kayu pesagen tipis. Mbokmenawa ditambahi dadi Blabag (piranti tulis) Meursault2004ngobrol 11 Oktober 2015 23.33 (UTC)[wangsuli]

Chatetan suku[besut sumber]

Mohon maaf, sepertinya referensi yang digunakan untuk artikel ini tidak relevan dengan subjek yang dibahas. Sabjan Badio pirembagan 25 September 2015 14.43 (UTC)

Memang sering demikian. Meursault2004ngobrol 11 Oktober 2015 23.33 (UTC)[wangsuli]