Parembugan:Babi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Babi karo celeng iku podho opo ora? kenopo anake babi diarani gambluk, nangin anake celeng genjik? Bennylin (guneman) 02:23, 16 September 2008 (UTC)

Béda. Babi iku cèlèng sing wis 'didomèstifikasi'. Ing basa Inggris babi diarani pig lan cèlèng swine. Dadi cèlèng iku babi liar. Mèmper prabédané asu karo srigala. Meursault2004ngobrol 03:50, 16 September 2008 (UTC)