Parembugan:Ara-ara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ara-ara niku sami kaliyan padhang rumput jroning basa Indonésia boten? Tracy rembugan 19:04, 18 Februari 2011 (UTC)

Leres mbak, manga dipun dandosi supados langkung sae lan pepak. Matur nuwun.Pras rembugan 21:51, 18 Februari 2011 (UTC)

Siap! Matur nuwun Pak Pras. Tracy rembugan 03:57, 19 Februari 2011 (UTC)