Parembugan:Amandhel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wis bener durung ya panulisan judhul amandêl iki? Sauntara aku migunakaké tembung amandhel. Banjur wis tak coba ngetutaké réferènsiné, jebulé muncul pesen page not found. Beciké piyé ya? Dibusak waé pa réferènsiné? Tracy pirembagan 16:52, 20 September 2011 (UTC)

Iya dibusak waé. Iku jenengé pranala mati (dead link) utawa ora tau ana :-P Meursault2004ngobrol 30 Oktober 2011 20.14 (UTC)

Matur nuwun tanggepanipun Mas, punika sampun kula bisak. Tracy pirembagan 9 November 2011 10.47 (UTC)