Parembugan:Aljazair

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Motto Aljazair[besut sumber]

Menawi motto Aljazair Oleh rakyat dan untuk rakyat (Bil-sha'bi wa lil-sha'bi) pertalan basa Jawané kang becik kepiye nggih? Nuwun. JV500Ichsan rembugan 00:23, 19 April 2011 (UTC)

"Déning rakyat, kanggo rakyat", kajaba yèn ana sing luwih apik uniné. Matur nuwun mas Ichsan. Pras rembugan 00:39, 19 April 2011 (UTC)
Inggih matur nuwun Pak, sementawis nganggé menika mawon. :) JV500Ichsan rembugan 02:14, 19 April 2011 (UTC)

Aljazair[besut sumber]

Tembung Aljazair kadosipun saking basa Indonésia. Menawi ing terbitan-terbitan basa Jawa lawas, nagara punika dipunwastani Algiérs, bokmenawi saking basa Welandi. Wirjadisastra rembugan 28 Januari 2017 02.07 (UTC)

Menawi Pak Révo ing novèl Wong Njaba nganggé tembung Aljir, déné pambukané nganggé Algiers. Wirjadisastra rembugan 28 Januari 2017 02.12 (UTC)