Parembugan:Ahmed Yassin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun patunjuk kangge judul artikel *Syeikh Ahmed Yassin , ingkang leres sepundi:*Syeikh Ahmed Yassin utawi


Matur nuwun.

Wilujeng nyunting.PL09Puryono rembugan 22:17, 2 Agustus 2011 (UTC)

Wis tak pindhah tanpa sesebutan (gelar) sarujuk marang konsensus jeneng artikel tokoh. Matur nuwun.Pras rembugan 22:29, 2 Agustus 2011 (UTC)