Paranormal Activity 4

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paranormal Activity 4
Gambar:Paranormal Activity 4 Poster.jpg
Poster Promosi
Disutradarani Henry Joost
Ariel Schulman
Diprodhuseri Oren Peli
Jason Blum
Steven Schneider
Diskénariyoni Christopher Landon
Carita déning Chad Feehan
Dibintangi Kathryn Newton
Matt Shively
Aiden Lovekamp
Brady Allen
Stephen Dunham
Alexondra Lee
Katie Featherston
Perusahaan
prodhuksi
Room 101
Dibabar déning Paramount Pictures
Tanggal metu
  • Oktober 19, 2012 (2012-10-19)
Suwéné
93 Menit[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $5 Juta[2]
Kalarisan $142,817,992[2]

Paranormal Activity 4 nggih punika filem independen saking Amérika Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Henry Joost lan Ariel Schulman. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Oren Peli sesarengan Jason Blum lan Steven Schneider. Skénario kaanggit déning Christopher Landon, adhedhasar saking cariyos pakaryanipun Chad Feehan. Juru paraga ingkang sami kadhapuk maragani antawisipun Kathryn Newton, Matt Shively, Katie Featherston lan sanèsnipun. Paranormal Activity 4 kababar ing surya 19 Oktober 2012.[3][4][5][6][7] Filem punika kalebet reja amargi kasil ngempalaken arta dumugi $142,817,992, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pendamelan, nggih punika $5 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Title « British Board of Film Classification". Bbfc.co.uk. Dijupuk 2012-10-17. 
  2. a b "Paranormal Activity 4 (2012)". Box Office Mojo. 2012-10-28. Dijupuk 2012-11-24. 
  3. Miller, Daniel (January 1, 2012). "'Paranormal Activity 4' Will Hit Theaters October 19". The Hollywood Reporter. Dijupuk August 2, 2012. 
  4. Sullivan, Kevin P. (January 1, 2012). "'Paranormal Activity 4' Confirmed By Paramount". MTV.com. MTV Movie News. Dijupuk August 2, 2012. 
  5. "Paranormal Activity 4 Is Official". EmpireOnline.com. Bauer Consumer Media. Dijupuk August 2, 2012. 
  6. "Paranormal Activity 4 Begins Filming - IGN". Uk.ign.com. 2012-06-19. Dijupuk 2012-10-01. 
  7. Sullivan, Kevin P. (2012-08-29). "'Paranormal Activity 4': Five Secrets Revealed - Music, Celebrity, Artist News". MTV.com. Dijupuk 2012-10-01. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]