Papan Anggegana Wirasaba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Papan Anggegana Wirasaba iku sawijining papan anggegana militèr Indonésia sing dunungé ana Kabupatèn Purbalingga, Jawa Tengah. Papan Anggegana iki digawé kanggo kebutuhan militèr atau bala siki arep diambani gawé papan anggegana sing gedhé kanggo transportasi antar pulau.