Paolo Bianco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paolo Bianco
Katerangan priangga
Tanggal lair (1977-08-20) 20 Agustus 1977 (umur 42)
Papan lair Foggia, Italia
Dhuwur 1.84 m (6 ft 12 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Sassuolo
Angka 22
Karir nom
U.S. Foggia
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1994–1999 Foggia 98 (1)
1999–2004 Treviso 148 (6)
2004–2006 Catania 72 (2)
2006–2009 Cagliari 91 (4)
2009–2010 Atalanta 21 (0)
2010– Sassuolo 0
Tim nasional
1998 Italia U-21 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18 Maret 2010.


Paolo Bianco (lair ing Foggia, 20 Agustus 1977; umur 42 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan kanthi kawarganegaran Italia kang main kanggo klub Sassuolo padhatan main ing posisi bèg.

Paolo miwiti karier juniore ing klub U.S. Foggia banjur miwiti karier seniore ing klub mau. Sempet pindhah ing Treviso, Catania, Cagliari lan Atalanta[1] sadhurunge kadhapuk ing Sassuolo taun 2010.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "MERCATO NERAZZURRO". Atalanta BC (ing basa Italian). 19 July 2010. Dijupuk 26 October 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat U.S. Sassuolo Calcio