Panggang lan hiu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Panggang & hiu
Pondok panggang & hiu ing Pantai Maracas, Trinidad

Bake and Shark minangka salah sawijining jinis olahan arupa panganan cepat saji tradisional masakan Trinidad sing disiapake nggunakake roti lapis goreng, daging hiu lan bahan tambahan. Iki minangka panganan panganan jalanan klasik sing didol ing pirang-pirang kios panganan lan toko masak ing saindenging Trinidad lan Tobago .

, . .

Referensi[besut | besut sumber]