Panganggo:StefanusRA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lambang Kabupaten Banyumas.png
Panganggo iki manggon nang kabupaten Banyumas


id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-1Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
Firefox Logo, 2017.svg
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox