Panganggo:Sanko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-1Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
ms-1Pengguna ini boleh menyumbang dengan tahap asas dalam Bahasa Melayu.
Golèk panganggo miturut basané

SanKo saka jenengku Sandjaja Kosasih utawa Sanjaya Kosasih nggawe ejaan sing hanyar.

Kula lahir nang Mojokerto, Jawa Timur 6 Januari 1965. Niatku ngrewangi nang Wikipedia Basa Jawa ning ora pati ngerti Krama Inggil.