Panganggo:JV05 Nikken Derek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nikken Derek

Assalamu'alaikumwarohmatullahhiwabarokatuh!!!


Sugeng pepanggihan kaliyan kula. Tepangaken nama kula Nikkèn Dèrèk Saputri, padatanipun ditimbali Nikkèn, nanging saged ugi ditimbali Dèrèk. Kula Mahasiswi jurusan Bahasa dan Sastra Jawa Unnes. Sakmenika kula sampun semèster enem. Kula ndherek Kompetisi Papat Limpad menika sampun kaping kalih. Setahun kepungkur ingkang Papat Limpad kang sepisan kula nggih ndhèrèk, nanging kula ngraos dèrèng saged maksimal mila wonten ing Papat Limpad tahun 2012 kula nggadhahi pangarep-ngarep saged tenanan lan saged maringi kontribusi kanggé Basa Jawa. Bilih menawi anggéné kula nyerat wonten ingkang klèntu kula nyuwun panjenengan sedaya saged byantu ngorèksi. Kritik lan saran uga kula tengga... Nuwun...

Wassalamu'alaikumwarohmatullahhiwabarokatuh!!!