Panganggo:Andreas Sihono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Andreas_Sihono.

Yayasan Wikimedia
Andreas Sihono
Panganggo
A-sihono.jpg
JenengAndreas Sihono
LokasiSemarang, Jawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak panganggo
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Lambang Kota Semarang.pngPanganggo iki domisili ing Semarang, Indonésia
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia