Panganggo:Anas1712

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

See on fr.wikipedia.org

Wikipedia:Babèl
ar-Nلغة هذا المستخدم الأم هي العربية.
Cithakan:User nl-4
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
Cithakan:User it-0
id-0Pengguna ini tidak mengerti atau sangat sulit memahami bahasa Indonesia.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané