Panganggo:Ţħėőďŏŗǽ

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
ru-NДля этого участника русский язык является родным.
jv-2Panganggé puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
id-2Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat menengah.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
de-2Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
Golèk panganggo miturut basané

Artikelku: Kabupatèn Deiyai,