Palas, Lampung Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Palas, Lampung Kidul
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Selatan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Palas iku kecamatan ing Kabupaten Lampung Selatan propinsi Lampung.

Kabupaten Lampung Selatan