Palais de Chaillot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

]]

The Trocadéro, situs saka Palais de Chaillot, ya iku laladan Paris, Prancis, ing tanggal 16 arrondissement, ngelewati Seine saka Menara Eiffel. Bukit Trocadéro ya iku bukit Chaillot, kang sedurunge désa.

Pranala njawi[besut | besut sumber]