Paku Alam VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
KGPAA Paku Alam VIII
KGPAA Paku Alam VIII
Raja Pakualaman.
Miyos Yogyakarta, 10 April 1910
Séda Yogyakarta, 11 September 1998
Jabatan

Lambang Pakualam.png Raja Pakualaman

Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Paku Alam VIII utawi Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Prabu Suryadilaga utawi Radèn Mas Harya Sularsa Kunta Suratna (miyos ing Yogyakarta, 10 April 1910 – séda ing Yogyakarta, 11 September 1998 kanthi yuswa 88 taun) inggih punika raja ingkang kaping wolu wonten ing puri utawi pura Pakualaman.

Galeri[besut | besut sumber]

Priksani ugi[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Paku Alam VII
Raja Kadipatèn Pakualaman
1937 - 1998
Dipunlajengaken
déning:
Paku Alam IX
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paku_Alam_VIII&oldid=1088517"