Paku Alam VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
KGPAA Paku Alam VII
KGPAA Paku Alam VII kaliyan oditur militèr Walanda.
KGPAA Paku Alam VII kaliyan oditur militèr Walanda.
Miyos Yogyakarta, 9 Desember 1882
Séda Yogyakarta, 16 Februari 1937
Jabatan Lambang Pakualam.png Raja Pakualaman

Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Paku Alam VII utawi Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Prabu Suryadilaga utawi Bendara Radèn Mas Harya Surarja (miyos ing Yogyakarta, 9 Desember 1882 – séda ing Yogyakarta, 16 Februari 1937 kanthi yuswa 54 taun) inggih punika raja ingkang kaping pitu wonten ing pura Pakualaman.

Priksani ugi[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Déwan Urusan Babagan Pakualaman
Raja Kadipatèn Pakualaman
1906 - 1937
Dipunlajengaken
déning:
Paku Alam VIII
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paku_Alam_VII&oldid=980122"