Pakualam VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paku Alam VII)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
KGPAA Paku Alam VII
KGPAA Paku Alam VII kaliyan oditur militèr Walanda.
KGPAA Paku Alam VII kaliyan oditur militèr Walanda.
Miyos Yogyakarta, 9 Dhésèmber 1882
Séda Yogyakarta, 16 Fèbruari 1937
Jabatan Lambang Pakualam.png Raja Pakualaman

Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Paku Alam VII (Hanacaraka: ꦑꦚ꧀ꦗꦼꦁꦓꦸꦱ꧀ꦠꦶꦦꦔꦺꦫꦤ꧀​ꦄꦢꦶꦥꦠꦶꦄꦂ​ꦪꦦꦏꦸꦄꦭꦩ꧀꧇꧗꧇) utawi Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Prabu Suryadilaga utawi Bendara Radèn Mas Harya Surarja (miyos ing Ngayogyakarta, 9 Dhésèmber 1882 – séda ing Ngayogyakarta, 16 Fèbruari 1937 kanthi yuswa 54 taun) inggih punika raja ingkang kaping pitu wonten ing pura Pakualaman.

Priksani ugi[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Déwan Urusan Babagan Pakualaman
Raja Kadipatèn Pakualaman
1906 - 1937
Dipunlajengaken
déning:
Paku Alam VIII