Padang Ulak Tanding, Rejang Lebong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Padang Ulak Tanding, Rejang Lebong
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Rejang Lebong {{{nama dati2}}}]]

Padang Ulak Tanding iku kecamatan ing Kabupatèn Rejang Lebong provinsi Bengkulu.

Kabupatèn Rejang Lebong