Padang Tualang, Langkat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Padang Tualang, Langkat
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Langkat {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Padang Tualang iku kecamatan ing Kabupaten Langkat Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Langkat