Oviedo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lokasi Oviedo ing Spanyol

Oviedo iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Sing ndunungi ana 200.000 jiwa (2004).

Pranala njaba[besut | besut sumber]