Oviedo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Oviedo ing Spanyol

Oviedo iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Sing ndunungi ana 200.000 jiwa (2004).

Pranala njaba[besut | besut sumber]