Oviedo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Oviedo ing Spanyol

Oviedo iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Padunungé ana 200.000 jiwa (2004).

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oviedo&oldid=1029254"