Oviedo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Oviedo ing Spanyol

Oviedo iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Padunungé ana 200.000 jiwa (2004).

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oviedo&oldid=1102286"