Oviedo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi Oviedo ing Spanyol

Oviedo iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Sing ndunungi ana 200.000 jiwa (2004).

Pranala njaba[besut | besut sumber]