Ossenworst

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ossenworst dadi uitjes ing Amsterdamse (bawang bombay karo kunyit utawa kunyit )

Ossenworst ( Dutch pronunciation: [ˈƆsənˌʋɔrst] (pra=|Babagan swara iki  ; Inggris: sosis sapi) minangka salah sawijining sosis daging sapi mentah sing asale ing Amsterdam[butuh sitiran], sing asale digawe saka daging sapi .