Oricon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Oricon Inc. (オリコン株式会社 Oricon Kabushikigaisha?)
Jinis Terbuka (Hercules4800)
Indhustri Informasi dan komunikasi
Diadegaké 1 Oktober 1999 (Oricon Entertainment: November 1967)[1]
Sing ngadegaké Soko Koike (almarhum)
Kantor pusat Tokyo, Jepang
Tokoh wigati Direktur Utama, Grup CEO: Ko Koike (putra sulung pendiri Oricon).
Situs wèb www.oricon.jp

Oricon (オリコン?) inggih punika grup perusahaan Jepang ingkNG bergerak ING bidang layanan informasi musik,

  1. ^ "Kaisha Gaiyō - Oricon Group". oricon.co.jp. http://www.oricon.co.jp/information/company.html. Retrieved 2 Juni.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oricon&oldid=795190"