Oricon

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Oricon Inc. (オリコン株式会社 Oricon Kabushikigaisha?)
Jinis Terbuka (Hercules4800)
Indhustri Informasi dan komunikasi
Diadegaké 1 Oktober 1999 (Oricon Entertainment: November 1967)[1]
Sing ngadegaké Soko Koike (almarhum)
Kantor pusat Tokyo, Jepang
Tokoh wigati Direktur Utama, Grup CEO: Ko Koike (putra sulung pendiri Oricon).
Situs wèb www.oricon.jp

Oricon (オリコン?) inggih punika grup perusahaan Jepang ingkNG bergerak ING bidang layanan informasi musik,

  1. ^ Lua error nèng package.lua larik 80: module 'Modul:Citation/CS1/Suggestions' not found.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oricon&oldid=996399"