Oricon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oricon Inc. (オリコン株式会社 Oricon Kabushikigaisha?)
Terbuka (Hercules4800)
IndhustriInformasi dan komunikasi
Diyasa1 Oktober 1999 (Oricon Entertainment: November 1967)[1]
Sing yasaSoko Koike (almarhum)
Kantor gedhéTokyo, Jepang
Wong kunci
Direktur Utama, Grup CEO: Ko Koike (putra sulung pendiri Oricon).
Sana jaringanwww.oricon.jp

Oricon (オリコン?) inggih punika grup perusahaan Jepang ingkNG bergerak ING bidang layanan informasi musik,

  1. "Kaisha Gaiyō - Oricon Group". oricon.co.jp. Dijupuk 2 Juni.  Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung); Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)