Oricon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Oricon Inc. (オリコン株式会社 Oricon Kabushikigaisha?)
Terbuka (Hercules4800)
Indhustri Informasi dan komunikasi
Diyasa 1 Oktober 1999 (Oricon Entertainment: November 1967)[1]
Sing yasa Soko Koike (almarhum)
Kantor gedhé Tokyo, Jepang
Wong kunci
Direktur Utama, Grup CEO: Ko Koike (putra sulung pendiri Oricon).
Sana jaringan www.oricon.jp

Oricon (オリコン?) inggih punika grup perusahaan Jepang ingkNG bergerak ING bidang layanan informasi musik,

  1. ^ "Kaisha Gaiyō - Oricon Group". oricon.co.jp. Dijupuk 2 Juni.  Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung); Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oricon&oldid=996399"