Oricon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Oricon Inc. (オリコン株式会社 Oricon Kabushikigaisha?)
Terbuka (Hercules4800)
IndhustriInformasi dan komunikasi
Diyasa1 Oktober 1999 (Oricon Entertainment: November 1967)[1]
Sing yasaSoko Koike (almarhum)
Kantor gedhéTokyo, Jepang
Wong kunci
Direktur Utama, Grup CEO: Ko Koike (putra sulung pendiri Oricon).
Sana jaringanwww.oricon.jp

Oricon (オリコン?) inggih punika grup perusahaan Jepang ingkNG bergerak ING bidang layanan informasi musik,

  1. "Kaisha Gaiyō - Oricon Group". oricon.co.jp. Retrieved 2 Juni. Unknown parameter |accessyear= ignored (|access-date= suggested) (help); Check date values in: |accessdate= (help)