Olympus Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Olympus Mons.

Olympus Mons iku sawijining gunung ing planit Mars. Gunung iki dhuwuré 27 kilomèter.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]