Olympus Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Olympus Mons.

Olympus Mons iku sawijining gunung ing planèt Mars. Gunung iki dhuwuré 27 kilomèter.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]