Olympus Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Olympus Mons.

Olympus Mons iku sawijining gunung ing planit Mars. Gunung iki dhuwuré 27 kilomèter.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]