Olga Knyazeva

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Olga Nikolayevna Knyazeva (Ruslan Ольга Николаевна Князева, lair 9 Agustus 1954 - surut 3 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 60 taun), iku juru main anggar Uni Sovyèt. Dhèwèké tau dadi jawara Olimpiade 1976.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]