Obstetrik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
1513

Obstetrik iku èlmu bedhah kedhokteran sing mligi nyinaoni cara nangani wanita lan bayi jroning masa ngandhut, prosès kelairan lan puerperium (periode sawisé kelairan). Para ahli obstetrik akèh-akèhé uga minangka ginekolog.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Obstetrik ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Obstetrik&oldid=867140"