Obstetrik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1513

Obstetrik iku èlmu bedhah kadhokteran kang mligi nyinaoni cara nangani wanita lan bayi sajeroning masa ngandhut, prosès kelairan lan puerperium (periode sawisé kelairan). Para ahli obstetrik akèh-akèhé uga minangka ginekolog.

Cithakan:Kadhokteran