Obstetrik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
1513

Obstetrik iku èlmu bedhah kedhokteran sing mligi nyinaoni cara nangani wanita lan bayi sajeroning masa ngandhut, prosès kelairan lan puerperium (periode sawisé kelairan). Para ahli obstetrik akèh-akèhé uga minangka ginekolog.