Obstetrik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
1513

Obstetrik iku èlmu bedhah kadhokteran kang mligi nyinaoni cara nangani wanita lan bayi sajeroning masa ngandhut, prosès kelairan lan puerperium (periode sawisé kelairan). Para ahli obstetrik akèh-akèhé uga minangka ginekolog.

Cithakan:Kadhokteran