Nokén

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Nokén ya iku tas tradisional wong Papua sing digawé seka serat kulit kayu lan nggawané nganggo sirah. Biasané dienggo ngangkut kasil pertanian kayadéné sayur-sayuran, umbi-umbinan lan kanggo nggawa barang dagangan nang pasar.

Noken

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nokén&oldid=987043"