Nokén

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Nokén ya iku tas tradisional wong Papua sing digawé saka serat kulit kayu lan nggawané nganggo sirah. Lumrahé dienggo ngangkud kasil pertanian kaya déné sayur-sayuran, umbi-umbinan lan kanggo nggawa barang dagangan ana ing pasar.

Noken

Pranala njaba[besut | besut sumber]