Nilai sosial

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aji sosial iku sawijining konsèp abstrak ing dhiri manungsa ngenani apa sing dianggep becik lan apa sing dianggep ala, éndah utawa ora éndah, lan bener utawa luput.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]