Niedersachsen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendhèra
Gendhèra nagara bagéyan Niedersachsen
Lambang
Lambang
Statistik
Kutha krajan: Hannover
Wewengkon: 47,618 km²
Padunung: 8,002,916 30 September 2004
Kapadhetan: 168 jiwa/km²
Situs resmi: niedersachsen.de
ISO 3166-2: DE-NI
Pulitik
Perdana Menteri: David McAllister (CDU)
Parté sing kuwasa: CDU/FDP
Péta
Germany Laender Niedersachsen.png

Niedersachsen iku Bundesland Jerman sing papané ana ing lor-kulon. Kutha krajané Hannover. Nagara bagéyan iki mawatesan karo Walanda.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Niedersachsen&oldid=1101983"