Niedersachsen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gendhèra
Gendhèra praja Niedersachsen
Lambang
Lambang
Statistik
Kutha krajan:Hannover
Wewengkon:47,618 km²
Padunung:8,002,916 30 September 2004
Kapadhetan:168 jiwa/km²
Situs resmi:niedersachsen.de
ISO 3166-2:DE-NI
Pulitik
Mahamantri:David McAllister (CDU)
Parté kang kuwasa:CDU/FDP
Péta
Germany Laender Niedersachsen.png

Niedersachsen iku Bundesland Jerman kang papané ana ing lor-kulon. Kutha krajané Hannover. Praja iki mawatesan karo Walanda.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Pérangan Jerman