Niantic, Inc.

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Niantic, Inc., salah sajining kongsi pangrembaka piranti lunak ing San Francisco, California, sing misuwur ngrembaka lan gebyagaké dolanan mobil sing arep nyèdaki saknyatané Ingress and Pokémon Go.

Kongsi iki didegké ing 2010 déning Keyhole, Inc. Narayasa Niantic Labs déning John Hanke, salah sijining internal startup ing Google, sadurungé metu saka Google minangka ngembal swatantra ing Oktober 2015.

References[besut | besut sumber]