Neolitik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Sajarah manungsa lan prasajarah Neolitik iku fase utawa tingkat kabudayan ing jaman prasajarah sing duwé ciri-ciri arupa unsur kabudayan, kaya déné piranti saka watu sing diasah, tetanèn netep, paternakan, lan panggawéan tembikar.

Pranala njaba[besut | besut sumber]