Neolitik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sajarah manungsa lan prasajarah
sadurungé Homo (Pliocene)
sistem telung jaman prasajarah
>> Paleolitikum ngisor: Homo, Homo erectus,
>> Paleolitikum tengah: awal Homo sapiens
>> Paleolitikum ndhuwur: prilaku modhèrnitas
>> Neolitikum: peradaban
>> Near East | IndiaEuropeChinaKorea
>> Bronze Age collapseAncient Near EastIndiaEuropeChinaJapanKoreaNigeria
Sajarah
pirsani uga: Modhèrnitas, Futurologi
Mangsa ngarep

Neolitik iku fase utawa tingkat kabudayan ing jaman prasejarah sing duwé ciri-ciri arupa unsur kabudayan, kayadéné piranti saka watu sing diasah, tetanèn netep, paternakan, lan panggawéan tembikar.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Neolitik&oldid=829171"