Neolitik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:Sajarah manungsa lan prasajarah Neolitik iku fase utawa tingkat kabudayan ing jaman prasajarah kang duwé ciri-ciri wujud unsur kabudayan, kaya déné piranti saka watu kang diasah, tetanèn netep, paternakan, lan panggawéan tembikar.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  • McNamara, John (2005). "Neolithic Period" (html). World Museum of Man. Retrieved 2008-04-14.
  • Rincon, Paul (Thursday, 11 May 2006). "Brutal lives of Stone Age Britons" (html). BBC News. Retrieved 2008-04-14. Check date values in: |date= (help)
  • Vincha Neolithic Script
  • UB Préhistoire - Enseignements sur le Néolithique