Neolitik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Sajarah manungsa lan prasajarah Neolitik iku fase utawa tingkat kabudayan ing jaman prasajarah kang duwé ciri-ciri wujud unsur kabudayan, kaya déné piranti saka watu kang diasah, tetanèn netep, paternakan, lan panggawéan tembikar.

Pranala njaba[besut | besut sumber]