Nagara Baltik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Negara Baltik)

Nagara Baltik ya iku nagara-nagara pecahan saka Uni Soviet sing dumunung ing saubengé Segara Baltik, ya iku sawijining kawasan ing Éropah Lor sing nyakup Estonia, Latvia lan Lituania.

Sadurungé mangsa Perang Donya II, Finlandia uga kerep dianggep déning Uni Soviet minangka nagara Baltik.

Statistik[besut | besut sumber]

Kutha gedhé miturut populasi
  1. Latvia Riga (722,485)
  2. Lithuania Vilnius (542,287)
  3. Estonia Tallinn (400 911)
  4. Lithuania Kaunas (361,274)
  5. Lithuania Klaipėda (188,954)
  6. Lithuania Šiauliai (125,883)
  7. Lithuania Panevėžys (116,749)
  8. Latvia Daugavpils (110,265)
  9. Estonia Tartu (101,740)
  10. Latvia Liepāja (85,448)
Kutha gedhé miturut populasi ètnik Lituania, Latvia, Estonia
  1. Lithuania Kaunas (335,624)
  2. Lithuania Vilnius (312,708)
  3. Latvia Riga (312,425)
  4. Estonia Tallinn (216,996)
  5. Lithuania Klaipėda (135,557)
  6. Lithuania Šiauliai (120,263)
  7. Lithuania Panevėžys (113,585)
  8. Estonia Tartu (81,423)
  9. Lithuania Alytus (66,390)
  10. Lithuania Marijampolė (44,555)

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nagara_Baltik&oldid=967634"