Nagara Baltik

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Negara Baltik)

Nagara Baltik ya iku nagara-nagara pecahan saka Uni Soviet sing dumunung ing saubengé Segara Baltik, ya iku sawijining kawasan ing Éropah Lor sing nyakup Estonia, Latvia lan Lituania.

Sadurungé mangsa Perang Donya II, Finlandia uga kerep dianggep déning Uni Soviet minangka nagara Baltik.

Statistik[besut | besut sumber]

Kutha gedhé miturut populasi
  1. Flag of Latvia Riga (722,485)
  2. Flag of Lituania Vilnius (542,287)
  3. Flag of Estonia Tallinn (400 911)
  4. Flag of Lituania Kaunas (361,274)
  5. Flag of Lituania Klaipėda (188,954)
  6. Flag of Lituania Šiauliai (125,883)
  7. Flag of Lituania Panevėžys (116,749)
  8. Flag of Latvia Daugavpils (110,265)
  9. Flag of Estonia Tartu (101,740)
  10. Flag of Latvia Liepāja (85,448)
Kutha gedhé miturut populasi ètnik Lituania, Latvia, Estonia
  1. Flag of Lituania Kaunas (335,624)
  2. Flag of Lituania Vilnius (312,708)
  3. Flag of Latvia Riga (312,425)
  4. Flag of Estonia Tallinn (216,996)
  5. Flag of Lituania Klaipėda (135,557)
  6. Flag of Lituania Šiauliai (120,263)
  7. Flag of Lituania Panevėžys (113,585)
  8. Flag of Estonia Tartu (81,423)
  9. Flag of Lituania Alytus (66,390)
  10. Flag of Lituania Marijampolė (44,555)

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nagara_Baltik&oldid=967634"