Nagara Baltik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Negara Baltik)

Nagara Baltik ya iku nagara-nagara pecahan saka Uni Soviet sing dumunung ing saubengé Segara Baltik, ya iku sawijining kawasan ing Éropah Lor sing nyakup Estonia, Latvia lan Lituania.

Sadurungé mangsa Perang Donya II, Finlandia uga kerep dianggep déning Uni Soviet minangka nagara Baltik.

Statistik[besut | besut sumber]

Kutha gedhé miturut populasi
  1. Latvia Riga (722,485)
  2. Lituania Vilnius (542,287)
  3. Estonia Tallinn (400 911)
  4. Lituania Kaunas (361,274)
  5. Lituania Klaipėda (188,954)
  6. Lituania Šiauliai (125,883)
  7. Lituania Panevėžys (116,749)
  8. Latvia Daugavpils (110,265)
  9. Estonia Tartu (101,740)
  10. Latvia Liepāja (85,448)
Kutha gedhé miturut populasi ètnik Lituania, Latvia, Estonia
  1. Lituania Kaunas (335,624)
  2. Lituania Vilnius (312,708)
  3. Latvia Riga (312,425)
  4. Estonia Tallinn (216,996)
  5. Lituania Klaipėda (135,557)
  6. Lituania Šiauliai (120,263)
  7. Lituania Panevėžys (113,585)
  8. Estonia Tartu (81,423)
  9. Lituania Alytus (66,390)
  10. Lituania Marijampolė (44,555)

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nagara_Baltik&oldid=967634"