Nagara Baltik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nagara Baltik ya iku nagara-nagara pecahan saka Uni Soviet sing dumunung ing saubengé Segara Baltik, ya iku siji kawasan ing Éropah Lor sing nyakup Estonia, Latvia lan Lituania.

Sadurungé mangsa Perang Donya II, Finlandia uga kerep dianggep déning Uni Soviet minangka nagara Baltik.

Statistik[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]