Naruhito

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Naruhito
Kaisar Jepang
Panjenengan1 mei 2019 -
Enthronement22 oktober 2019
LeluhurAkihito
MahamantriShinzo Abe
GariniMasako Owada
PutraAiko
WangsaDinasti Yamato
BapaAkihito
IbuMichiko Shōda
PakaryanIchthyological researcher Emperor of Japan

Naruhito (徳仁), (lair 23 Fèbruari 1960; umur 59 taun), punika kaisar Jepang kaping 126, ingkang mréntah 2019.

Biografi[besut | besut sumber]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]


Didhisiki déning:
Akihito, Kaisar Heisei
{{{jabatan}}}
Diganti déning:
none

Cithakan:Pratélan Kaisar Jepang