Fumio Kishida

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Fumio Kishida (岸田 文雄, Kishida Fumio, lair ing 29 Juli 1957) iku politisi Jepang sing njabat dadi Perdana Menteri Jepang lan presiden Partai Demokrat Liberal (LDP) wiwit taun 2021. Anggota Dewan Perwakilan Rakyat, sadurunge njabat minangka Menteri Luar Negeri wiwit taun 2012 nganti 2017 lan minangka Penjabat Menteri Pertahanan ing taun 2017. Wiwit taun 2017 nganti 2020, dheweke uga dadi ketua Dewan Riset Kebijakan LDP.