Narol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Narol
Narol - pałac.jpg
The palace of Count Łoś in Narol
Coat of arms of Narol
Coat of arms
Narol kapernah ing Poland
Narol
Narol
Koordhinat: 50°21′1″N 23°19′38″E / 50.35028°N 23.32722°E / 50.35028; 23.32722
Country Polen
VoivodeshipSubcarpathian
CountyLubaczów
GminaNarol
Pamaréntahan
 • MayorStanisław Andrzej Woś
Laladan
 • Gunggung12,4 km2 (48 sq mi)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung2.120
 • Pepadhet17/km2 (44/sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Postal code37-610
Situs wèbhttp://www.narol.pl/

Narol iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.