Naraguna:GilliamJF

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

27 Mèi 2024

21 Mèi 2024

20 Mèi 2024

  • 01.0420 Mèi 2024 01.04Ao dai (sa | besut) ‎[1.307 bèt]27.3.1.7 (parembugan) (Kaca anyar: Ao dai ({{lang-vi|Áo dài}}) yaiku sandhangan nasional Vietnam sing dimodernisasi sing kasusun saka tunik pamisah dawa sing dianggo ing celonone sutra. Bisa digunakake minangka pakaian resmi kanggo lanang lan wadon.) Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl

15 Mèi 2024

14 Mèi 2024

en-NThis user is a native speaker of English.