Myre, Andøy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Myre, Andøy
Désa ing Nurwègen
Negara  Norway
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)

Myre, Andøy punika désa dumunung ing nagara Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]