Mulia, Puncak Jaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mulia, Puncak Jaya
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Puncak Jaya {{{nama dati2}}}]]

Mulia iku dhistrik ing Kabupaten Puncak Jaya Propinsi Papua.