Ilu, Puncak Jaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ilu, Puncak Jaya
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.07.03 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Puncak Jaya {{{nama dati2}}}]]

Ilu iku dhistrik ing Kabupaten Puncak Jaya Propinsi Papua.