Mulat salira, hangrasa wani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paribasan mulat salira, hangrasa wani punika tegesipun pratelan kang dicritakaké lan pun agem damel gegambaran utawi tuladha, langkung prayogi pun tepakaken ing dhiri pribadi langkung rumiyin. Anjagèni wontenipun sisip lan adamel tiyang sanès kalawau sakit manahipun.

Uga delengen[besut | besut sumber]

mulat sarira hangrasa wani, tegesipun sadèrèngipun tumindak kedah mangertosi (kaprawiran/ kemampuan) dhiri pribadi, sadaya tumindak kedah dipunpatang kanthi wening langkung rumiyin, boten grusa-grusu, supados boten drawasi lan nguciwani ing tembenipun. manawi dipunwawas saged mrantasi, lajeng tumindak. manawi boten inggih matur prasaja punapa wontenipun.