Muara Padang, Banyuasin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Muara Padang, Banyuasin
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Banyuasin {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Muara Padang iku kecamatan ing Kabupaten Banyuasin, Sumatra Kidul.

Kabupaten Banyuasin