Muara Kelingi, Musi Rawas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Muara Kelingi, Musi Rawas
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Musi Rawas {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Muara Kelingi iku kecamatan ing kabupaten Musi Rawas, Sumatra Selatan.

Kabupaten Musi Rawas