Motorola Mpx220

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola Mpx220
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2004, kwartal 1
Ukuran100 x 48 x 24.3 mm, 99 cc (3.94 x 1.89 x 0.96 in)[1]
Bobot110 g (3.88 oz)
Sistem opérasiMicrosoft Smartphone 2003
CPU204 MHz ARM926EJ-S
Panyimpenan64 MB
Panyimpenan-copotminiSD (512 MB max)
BatréRemovable Li-Ion 1000 mAh battery
PakatonanTFT, 65k werna
2.0 inches, 31 x 39 mm, 12.6 cm2 (~26.2% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels, 8 lines (~141 ppi density)
Kaméra mburi1.3 MP, LED flash
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth 1.1, infrared

Motorola Mpx220 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 48 x 24.3 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 65k werna ukuran 2.0 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Motorola Mpx220 nggunakaké sistem operasi Microsoft Smartphone 2003. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola Mpx220 dipirantèni kodhak 1.3 MP lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1000 mAh lan bisa kanggo nganti 140 jam - 260 jam nalika standby lan tahan 5 jam - 7jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola Mpx220 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola Mpx220 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola